„Nu mă văd la Rapid!”
Chiar dacă patronul Rapidului, George Copos, insistă pentru aducerea lui Dacian Varga la Rapid, mijlocaşul Sportului Studenţesc nu este de aceeaşi părere şi spune că îşi doreşte foarte mult să joace în străinătate.
"Eu imi doresc să joc afară, dar orice ofertă o voi lua în calcul. Voi vorbi cu domnul Şiman şi vom vedea care este cea mai bună. Sincer nu mă văd la Rapid în momentul de faţă".
Mai mult, Varga nu exclude o trecere a sa în Ghencea, rivala giuleştenilor părând şi ea interesată la un moment dat de serviciile fotbalistului. "Voi merge la echipa care mă doreşte mai mult. Voi lua în calcul să fie bine atât pentru mine cât şi pentru clubul meu, Sportul Studenţesc"
Dezinteresul mijlocaşului pentru competiţia internă se pare că este dată de interesul a câtorva formaţii de peste hotare. "Sunt mai multe oferte, atât din ţară cât şi din străinătate. Sunt oferte din Germania, Rusia şi Italia, dar nimic concret deocamdată".
Varga nu ar spune nu nici pentru un contract în liga a doua din Rusia, la Kuba Krasnodar, noua formaţie a lui Dan Petrescu, cel cu care a devenit campion la Unirea Urziceni.
"Nu e un pas înapoi pentru Mister şi sunt convins că va promova. Va face treabă frumoasă acolo. Aş merge acolo...Cred că 90% din jucătorii Urziceniului ar dori să lucreze cu dânsul. Eu cu Mister am avut cele mai multe realizări" (Alexandru Amironoaie)