Informatii despre forum

Ultimele stiri despre site-ul Sportului Studentesc si despre acest forum; pareri si opinii despre site si despre forum. Orice informatii legate de site sau forum.

Moderator: Website Relations

Re: Informatii despre forum

Postby webmaster » Fri Oct 02, 2009 7:43 pm

Napoleon9 wrote:daca tot e vb de ani... v-as ruga sa mai actualizati din cand in cand componenta echipei... Acum este prezentat (la "Sezon - Echipa") lotul din 2006-2007 (iar la Tibi Balan cariera i se opreste inca din 2006. :| ) Speram sa gasesc macar un topic pe forum in zona "2009/2010 Jucatori / Conducere - Players / Staff", dar nu sunt decat topic-uri individuale. :ymsigh:

Napoleon9, incepand de astazi, componenta echipei a fost actualizata, iar acum cuprinde si meciurile din actualul sezon. Unele informatii, precum varsta, greutatea si inaltimea unor jucatori imi lipsesc asa ca rog pe toti cei care au aceste informatii sa mi le trimita prin e-mail sau PM aici pe forum. Multumesc anticipat! :)
webmaster
Master Sergeant

Postby Napoleon9 » Sat Oct 31, 2009 1:16 am

webmaster wrote:incepand de astazi, componenta echipei a fost actualizata [...] Unele informatii, precum varsta, greutatea si inaltimea unor jucatori imi lipsesc asa ca rog pe toti cei care au aceste informatii sa mi le trimita prin e-mail sau PM aici pe forum. Multumesc anticipat! :)
Multumesc pentru promptitudine. :ymapplause: As avea totusi cateva intrebari si/sau comentarii:
  • Lucian CAZAN apare ca "Fundaş central defensiv"... Poate fi si altfel de fundas decat defensiv? :ymdevil: Cred ca acesta este rezultatul unei combinari intre pozitia care apare pe site-ul oficial ("Mijlocaş central defensiv") si ideea de fundas.
  • Marius Nae este trecut in zona atacantilor ("A"), dar apare pe pozitia "Mijlocaş central" (!)
  • La Cristi(an) IRIMIA apare o diferenta intre datele de nastere de pe site-uri (cel oficial zice "1982-10-29", aici gasesc "1981-07-07"). Care este cea corecta?
  • Andrei Cristian TRUŢĂ este nascut in mai sau in martie 91?
  • La Costin GHEORGHE apare o diferenta intre pozitia de joc de pe site-uri (cel oficial zice "Atacant", aici gasesc "Mijlocaş dreapta").
  • Lipsesc urmatorii jucatori care apar in site-ul oficial: Andrei STÂNGĂ, Silviu PĂUNA, Gabriel Florin FĂRCĂŞANU, Ionuţ TÂRNĂCOP, Ionuţ MARINUŞ, Constantin SECĂREANU, Liviu RUSU, Ştefan Gabriel STERE, Cătălin Ilie SAMOILĂ.

PS Pentru cine e interesat, am centralizat toate informatiile din aceste 2 surse intr-un tabel.
Napoleon9
Sergeant First Class

Postby Zibling » Sat Oct 31, 2009 11:35 pm

Napoleon9 wrote:Lipsesc urmatorii jucatori care apar in site-ul oficial: Andrei STÂNGĂ, Silviu PĂUNA, Gabriel Florin FĂRCĂŞANU, Ionuţ TÂRNĂCOP, Ionuţ MARINUŞ, Constantin SECĂREANU, Liviu RUSU, Ştefan Gabriel STERE, Cătălin Ilie SAMOILĂ.[/list]

Hai, sa-i luam pe rand. Din cate stiu eu:
- Andrei Stanga, Farcasanu si Marinus nu mai fac parte din lotul S.S. (nici macar la echipa a doua)
- Tarnacop este mare mahar (a se citi capitan) la echipa a doua a S.S., iar azi a fost si rezerva la echipa mare (a intrat 15 secunde pe finalul meciului... amaratul de el)
- Samoila e rezerva la echipa a doua (nu stiu de ce a devenit dintr-o data, din titular in optiunea nr.4 ca portar)
- Stere joaca la echipa a doua a S.S.
- Secareanu se pare ca a revenit din accidentare si azi a fost rezerva la seniori, dar nu a si jucat
- Liviu Rusu a fost achizitionat pe o suma modica de catre Jiul Petrosani.
Zibling
Marshall

Postby Napoleon9 » Wed Nov 18, 2009 2:50 pm

Multam, Zibling ^:)^. Ai uitat de Silviu PĂUNA, totusi. ;)

Pe baza acestor informatii, revin cu cateva intrebari/sugestii:
* N-ar trebui reactivata legatura catre Funaş-ul (sic! :D ) Constantin SECĂREANU?
* Ionuţ TÂRNĂCOP, fiind si rezerva, si intrand si pe teren, ar trebui sa aiba un numar pe tricou... Poate i se poate dedica si lui o pagina stil http://sportulstudentesc.com/soccer/romana/juc##.htm. Nu prea gasesc detalii despre el, dar mai avem asemenea pagini sumar completate (Lungu, Dobre, Chetan, Truta).

Si inca ceva: cf. liga2.ro, avem si un Mijlocaş cu nr 35: Marius ANTOCHE. Au dreptate?
Napoleon9
Sergeant First Class

Postby sircos » Wed Nov 18, 2009 2:56 pm

pauna joaca pentru SS2: http://www.liga2.ro/liga-4/bucuresti/djorkaeff-hattrick-impotriva-interului-5113142
antoche (caruia eu i-am zis antohie in pozele de la breaza, scuze :D) a fost rezerva in ultimile doua meciuri de la seniori (dar n-a intrat deloc) si vad ca evolueaza si el la echipa secunda.
Alb/Negru//Negru/Alb
"Studenţii bucureşteni, încurajaţi de la peluza dinspre tabelă de trei suporteri ..."
sircos - producer, owner and beneficiary of Castle Club : hattrick, hockeyarena, GPRO-F1.
sircos
Major

Postby 07Ex » Fri Apr 16, 2010 10:33 pm

Forumul este iarasi operational, dupa o zi in care nu a functionat.
Giani wrote:Eroii Revolutiei (sau mai bine spus, fraierii care au murit degeaba, comunistii s-au travestit in pesedisti, pedisti, penelisti etc. si tot ei conduc).
07Ex
Main Moderator

Postby webmaster » Fri Aug 13, 2010 10:24 pm

Rog pe toti cei care au incercat sa-si faca cont pe forum, si nu intampinat dificultati, sa incerce din nou. Am avut cateva probleme legate de autentificare, dar incepand de astazi, aceste probleme au fost rectificate. Multumim!
webmaster
Master Sergeant

Postby webmaster » Mon Sep 06, 2010 6:13 pm

Incepand de astazi, forumul a fost actualizat la versiunea 3.07-PL1. Daca intampinati dificultati cu versiunea noua de phpBB, va rog sa le postati aici. Multumesc anticipat!
webmaster
Master Sergeant

Previous

Return to Pagina pe Internet / Website related