Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Stiri din presa – sezon 2002-2003 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2002-2003
M. Marian nu vrea sa vina!
Situatia ar sta cam asa: (din Libertatea)
Vine “Regele”?
Dupa ce a fost refuzat de Dan Petrescu, de Gigi Multescu si de Mihail Marian, Vasile Siman, patronul din Regie, l-a contactat pe Emil Sandoi. Gica Hagi ramane insa o prioritate, iar el cantareste inca oferta de a prelua Sportul.
Titlu
Hagi ar putea reveni pe banca tehnica. Gica a fost contactat de Vasile Siman, finantatorul clubului din Regie, si a promis ca va da un raspuns ofertei de a antrena “gasca nebuna” pana azi sau, cel tarziu, maine. Hagi se teme de faptul ca ar putea retrograda cu o echipa tanara, fara experienta, ceea ce n-ar fi tocmai un “plus” pentru cartea sa de vizita. Atras totusi de formatia studenteasca, pentru care a si jucat mai mult timp, fostul selectioner i-a cerut parerea si lui Ioan Becali, raspunsul primit de la impresar fiind ceva de genul: “E o situatie grea acolo, eu zic sa mai astepti pana in vara”. De asemenea, contractul viitorului antrenor nu-l multumeste pe Hagi, care ezita sa accepte sa fie succesorul lui Andone.
La un moment dat, cea mai vehiculata varianta pentru banca tehnica, asigurata interimar de “secundul” Cezar Zamfir, a fost cea a lui Gigi Multescu, care a mai pregatit Sportul inaintea lui Andone, dar Siman a anuntat ca prefera un antrenor tanar. Daca Hagi spune “nu”, varianta de rezerva e Emil Sandoi. De altfel, craioveanul a recunoscut ieri: “Am fost sunat de mai multe ori saptamana trecuta de patronul Sportului. Am amanat un raspuns clar pana marti sau miercuri”.