Reply To: Stiri din presa – sezon 2002-2003

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2002-2003 Reply To: Stiri din presa – sezon 2002-2003

ion
Member

@cezar_mih wrote:

Viata mi-a dat dreptate!!! Suntem depunctati! Nu avem antrenor! iar jucatorii vor sa-si depuna memorii sa plece!!! Nici acum nu s-au platit primele de ramanere in primul esalon!!! de anul trecut!!! Vinovat : VASILE SIMAN!!! L-ati aparat cu totii!!! Acum nici un antrenor nu vrea sa vina la Sportul din cauza lui!!! SIMAN PLEACA NE-AI NENOROCIT DESTUL!!! Pentru voi toti : il mai sustineti????????? NE-a ingropat!!!!

Nu el ne-a ingropat ci viata din Romania .Asocierea cu Copos dupa cum am spus ne costa si probabil ne va costa si pe mai departe .Cit va conduce Dragomir liga Rusinii asa ne va fi mereu.Eu cred ca depunctarea va fi anulata dar ceea ce ma deranjeaza este starea de haos din fotbalul romanesc in care acest personaj idiot (dragomir) in loc sa linisteasca lucrurile mai rau le strica .El putea sa pasuiasca pe Sportul dar de ce sa nu scape de un adversar?Are acoperire legal si acum pe fondul derutei care domneste la noi face ce vrea .Acum s-a legat de Sportul deoarece e club sarac dar de Dinamo,rapid etc cind a fost cazul a dat 1000 de aminari.Judecind si altfel daca chiar nu avem bani asta e mergem in B cu placere dar nu cred ca Siman este singurul vinovat si asta trebuie s-o intelegi si tu.Ti-am mai spus :daca tu stii ceva concret precum ca a vrut cineva sa bage bani in echipa si nu a vrut Siman sau vreo minarie facuta de el este cu totul altceva dar daca nu asta e trebuie sa acceptam realitatea care ne doare si ne revolta si hai s-o spun si ghinionul pe care il are acest club.Parca e ciumat !!! De fapt celebrul Mac ne-a bagat in B tot el ne va baga din nou deoarece nimeni, cred eu, nu vrea sa se asocieze cu el.