Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Stiri din presa – sezon 2002-2003 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2002-2003
Domnilor, eu nu stiu, bineinteles, toate datele problemei aici, dar daca sintem datori lui X-ulica bani pentru vre-un jucator, banii respectivi trebuie platiti. Cel putin asa inteleg eu notiunea de afacere: ambele parti trebuie sa fie multumite. In acelasi timp, daca nu se platesc banii, si vre-un regulament (bun/prost..cum o fi el) zice ca pedeapsa e depunctarea, atunci depunctati sa fim!
Aaa…ca daca stam sa luam la lupa motive….comparatii etc…ies la iveala tot felul de mizerii…asta e…astia sint ai nostrii ..si cu ei dansam. Nu este nici o noutate si cu atit mai putin o surpriza.
Ce vreau sa zic e ca, daca am fi achitat de la bun inceput banii pentru Maxim, acum ne-am fi vazut bine mersi de treaba noastra (mai ales cind afacerea se face cu oameni de teapa acelui individ cu trecut dubios si prezent obscur, care incepe propozitiile cu ‘deci’).
Sint total de acord cu Ion: daca nu avem bani de ‘A’….atunci nu prea avem ce cauta acolo. Siman baga probabil cit poate. Mult, putin, dar baga.