Reply To: Stiri din presa – sezon 2002-2003

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2002-2003 Reply To: Stiri din presa – sezon 2002-2003

#51081
ion
Member

@Ultras wrote:

Pt. Hungry_Mind
1. Jucatorii si-au primit salariile, dar nu au primit primele. Daca stii mai alceva spune de unde ai aflat.
2. Este adevarat ca fara bani nu poti realiza performanta. Dar, la fel de adevarat ca primele pe care jucatorii le cer acum, erau pentru clasarea in prima jumatate a clasamentului, nu pentru castigarea barajului.
3. Un exemplu: daca ai fi patron (poate ca esti) si soferul ar baga masina firmei intr-un stalp de beton facand-o zob, banuiesc ca ia-i da si o prima grasa de vreo 15.000$.
4. Siman greseste, pentru ca asa este el: gresit din nascare. Are meritele lui, dar le anuleaza prin idioteniile pe care le comite. Si nu accepta sfaturi!
5. Referitor la eforturile noastre de a ne organiza (cheta pentru Iovita este si un pretext). Daca tie iti par de toata jena, e treaba ta personala. Si parerea ta despre acest subiect pur si simplu nu ne intereseaza. Pentru ca cel mai usor lucru este sa dai din gura ca o moara stricata, dar sa faci
ceva concret este ceva mai dificil, lucru de care nu te vad in stare. Daca mai iti expui parerile din putul gandirii despre ceea ce dorim sa realizam noi, iti promit ca ai sa sughiti tot restul anului!

Saru-mina Florine !
Dau o bere ! Pe bune ca mai inveselit ca ai intervenit si tu sa-l lamuresti pe patagonez ca nu se pricepe!