Reply To: Stiri din presa – sezon 2002-2003

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2002-2003 Reply To: Stiri din presa – sezon 2002-2003

#51093
Giani
Member

@florin_maican wrote:

[
Vad ca la Siman (60%) + jucatori (40%) NU le pasa de SPORTUL STUDENTESC !
Daca as fi fost jucator mi-ar fi fost rusine sa ma duc la liga la 2 zile dupa ce Sportul au retrogradat ! Poate ca Cezar, de exemplu nu gandeste la fel. Eu unul care lucrez in cercetare consider ca in viata mai tr sa ai si ONOARE, iar in sport ONAREA si DEVOTAMENTUL sunt esentiale!

Vad ca intr-un fel suntem colegi. Eu sunt universitar, dar din pacate in Bucuresti, unde oricat ai vrea sa faci ceva, nu prea ai cu ce. Si ma intreb cum de nu le este rusine sa deschida gura. ca asistent, cu 8 ani vechime si norma didactica dubla, abia de ating 120$, si ei se vaita de saracie ca nu si-au primit salariul pe doua luni (care ma depaseste la scor de maidan) si niste prime la care nu dreptul, prin neindeplinirea obiectivului. Dar sunt ata de fraieri incat nici macar nu au citit corect regulamentul de ordine interioara. Daca si-or lua-o in freza cu chesrtia asta, e fraiereala lor. Oricum, nu pricep ce autoritate au sa ceara bani Negru, Galamaz, Stanca sau Secareanu. Astia meritau penalizati, nu premiati pentru ce au facut in teren.

Despre onoare si devotament, ai perfecta dreptate. Pana la a cere niste bani, tot numele conteaza, chiar daca ai pantalonii rupti in fund.