Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Stiri din presa – sezon 2002-2003 › Reply To: Stiri din presa – sezon 2002-2003
@Radu Dobrin wrote:
@ion wrote:
…Nu putem, remarc, decit prin inteligenta (bani si influenta nu avem) sa-i spunem ca de fapt echipa are si suflet iar jucatorii nu sint sclavi sau prostituate!
Ion, nu cred ca e asa de dramatic. Si din pacate, daca Siman plateste, de regula tot el decide… Toate echipele vind/cumpara jucatori. Noi l-am cumparat pe maxim (mersi nea ando!
) si nu am vindut nimic.
Daca Siman ar fi mizat totul pe un antrenor, cred ca alta ar fi fost situatia acum. Echipa are o anumita valoare. Poate ‘pluti’ prin A. Andone, simpatic cum e, din pacate e limitat. Si Siman a crezut in el = necistigator…poate o sa traga mai traga un loz la toamna.
Sigur ca ai dreptate cind spui ca cine plateste decide ,dar sa plateasca la timp ce are de platit…Si daca nu poate sa-si pastreze onoarea si sa zica :ma retrag …A ajutat echipa enorm iar acum ajungind intr-un moment delicat se pare ca ia decizii cu implicatii severe.Sa le ia ,nu zic nu ,dar e clar ca se putea si altfel!Nu cred ca asta e o solutie in plan sportiv …In plan de afaceri cind o firma nu-ti merge e clar o inchizi!Eu asta ii reprosez trateaza fotbalul strict ca pe o afacere din care vrea sa se imbogateasca!Nu va reusi in Romania sa faca acest lucru…Daca tot a platit pt Maxim de ce deliberat a platit dupa termen ?Are un mod de gindire cel putin ciudat si sa dea Dumnezeu sa ma insel eu dar poate deveni chiar periculos .Cum spui poate sint dramatic ,imi cer scuze,dar crede-ma fiecare om are sensibilitatile lui iar Sportul reprezinta un punct important (la modul barbatesc de recunoastere) pentru mine.Daca as avea resurse fara ezitare as ajuta echipa si cred ca si cei ce sint pe forum gindesc aproximativ ca mine.Nu vreau sa fac acum ca Tarzan aici dar sint nemultumit de drumul ales echipei si de faptul ca dupa cum se zice 3 ani nici nu vom conta in fotbalul de performanta .Ne vom amagi iar cu victorii la Fieni,Urziceni si alte orase provinciale si vom trai fotbalul iar fara suflet!