Home › Forums › Archive › Foste glorii / Past Players › Laurentiu Dinita 29.03.1975 › Reply To: Laurentiu Dinita 29.03.1975
@petre wrote:
Siman sustine cã a plãtit
“E o decizie aberantã, o mare nedreptate, o gãinãrie! Se continuã astfel actiunea începutã împotriva Sportului prin neprogramarea în meciul cu FCM Bacãu. E vorba de un jaf armat în toatã regula!”. Asa a reactionat ieri dupã-amiazã patronul Sportului, Vasile Siman, cînd a aflat decizia Ligii. În jurul orei 21:00, el a anuntat însã cã a plãtit prin BCR sucursala Sector 1 datoria de 15.000 de dolari cãtre Dinitã, caz în care jucãtorul rãmîne încã un an al echipei din Regie. “Încerc sã le trimit dovada pe fax, dacã nu reusesc, atunci o vor avea la prima orã pe birou. Ce credeau, cã s-a întîlnit hotul cu prostul? Mã asteptam sã-l dea liber, pentru cã sînt interese în joc, asa cã mi-am luat toate mãsurile”, a spus Siman. (Mihai Brezeanu)- Prosport, miercuri 11 iunie 2003eu nu mai inteleg nimic…… ori Siman este complet nebun, ori chiar nu mai avem alta sansa decat sa emigram…..
Sub cuvint de onoare azi l-am vazut pe Siman urcind in masina sa pe calea Victoriei vis a vis de BCR.M-am uitat la el dar acesta vorbea la telefon si nu mi-a dat nici o atentie crezind probabil ca ma uit la masina lui .Oricum nu ma cunoaste…Omul se pare ca are probleme …Ce nu inteleg este ca nu stiu de ce se-nfige ca rima in piatra si se zbate de unul singur sa faca nu intelege nimeni ce !Eu sper ca nu vom asista la o desfintare a echipei si oricum rog pe Ovidiu si pe Florin sa ne mai spune si noua ce se aude ci asociatia…