Reply To: Laurentiu Dinita 29.03.1975

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Laurentiu Dinita 29.03.1975 Reply To: Laurentiu Dinita 29.03.1975

Anonymous
Member

Adica Dumitru Florentin, Dinita si Pitu!

Din Ziua de vineri:

Gigi Becali a ajuns la un acord cu Vasile Siman

Dinita transferat la Steaua

Blocat in ultimul moment de Sportul Studentesc sa plece gratis in Ghencea, atacantul a fost legitimat ieri la gruparea militara contra unei sume de 180.000 de dolari

Dupa ce Comitetul Executiv al FRF a decis miercuri amanarea cazului lui Laurentiu Dinita, care a solicitat sa devina jucator liber ca urmare a faptului ca Vasile Siman nu-si onorase obligatiile financiare, fotbalistul va ajunge totusi la gruparea din Ghencea. Astfel, actionarul majoritar al FC Steaua, Gigi Becali, s-a intalnit in seara aceleiasi zile cu patronul echipei din Regie, cei doi ajungand la un acord privind trecerea atacantului in randurile “militarilor” contra sumei de 180.000 de dolari. “Puteam sa astept pentru a-l lua gratis pe jucator, insa l-am cumparat pentru linistea lui. Imi mai doresc un atacant la echipa”, a spus Becali, care a plecat ieri in Olanda impreuna cu fostul fotbalist al Sportului Studentesc. In alta ordine de idei, Becali a precizat ca, dupa toate probabilitatile, partida amicala cu Bursaspor nu va mai avea loc: “Din cate am auzit, Hagi are program de antrenamente incarcat si este putin probabil sa mai jucam acest meci”. Acesta a mai subliniat ca Steaua a avut cea mai buna campanie de achizitii. “I-as fi vrut pe Dorinel Munteanu si pe Ionel Ganea, insa m-am multumit cu Pitu si Dinita”, a spus Gigi Becali.