Reply To: Laurentiu Dinita 29.03.1975

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Laurentiu Dinita 29.03.1975 Reply To: Laurentiu Dinita 29.03.1975

#51202

* Tot astazi in meciul de la Brasov a debutat si fostul nostru mijlocasi, Romeo Paduret. Cele sase luni ale lui de absenta de pe terenurile de fotbal s-au vazut in jocul prestat de el astazi, cert este ca nu a gafat, spre diferenta de cel pe care l-a inlocuit care timp de 50 de minute nu a fost instare sa dea o pasa (marele fotbalist de nationala Aliuta). As putea spune ca salvatorul Stelei a fost Dinita, care in a doua repriza a trecut pe langa marcarea goului 2. In cea de a doua repriza Dini a fost accidentat de doua ori de fundasii brasoveni, o data la un fault destul de dur in careul advers, dupa ce fusese semnalizat enorat in offside si a doua oara fundasul brasovean Balint i-a aplicat o lovitura destul de puternica in abdomen, in urma careia meciul a fost intrerupt timp de 3 minute pentru ca Dinita era inconstient. Din fericire si-a revenit si nu a fost nevoie sa fie transportat la spital. Oricum nota 10 pentru Dinita a fost cel mai bun jucator al stelei din teren. Tot in meciul de la Brasov fostul fundas dreapta din Regie, Florentin Dumitru a jucat foarte bine reusind de multe ori sa trimita mingii destul de periculoase catre cei doi atacanti stelisti, Neaga si Dinita.

* Tot in etapa aceasta fostul atacant din Regie, Octavian Chihaia as alvat echipa din Parcul Platani, fiind pasatorul golului 2 de la Constanta. In acelasi meci fostul atacant din Regie de acum ani buni, Caramarin, a egalat dintr-o lovitura libera superba. In acelasi meci fostul fundasi al Gastii nebune, Farmache a gafat in doua faze de care din fericire pentru el nu a reusit sa profite nimeni.

* In meciul de la Timisoara dintre Apulum si Poli AEK victoria a fost adusa in minutul 90 de fostul jucator al Sportului Studentesc, Aurel Dumitru

Cam asta ar fi scurta analiza a ceea ce au facut fii risipitori din Regie in aceasta etapa