Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

#51239
webmaster
Keymaster

Am observat ca multi din cei care pun informatii pe acest forum posteaza mai de fiecare data un nou mesaj in loc sa raspunda mesajelor care exista deja pe forum. Din acest motiv s-a ajuns ca la ora actuala, la numai 3 luni de la inaugurarea forumului, sa avem peste 400 de subiecte noi, multe din ele ne avand insa nici un raspuns.

De asemenea am observat ca multi pun mesaje pe forum ne fiind logati, ci fiind in postura de vizitator. Din acest motiv multe din mesajele puse de ceilalti nu apar ca fiind mesaje noi si deci lumea nu raspunde la ele.

In consecinta rog pe toata lumea sa incerce cat de cat sa raspunda mesajelor care sunt deja create inainte de a crea alte subiecte noi. Doar daca cautati printre mesaje si nu gasiti nici un mesaj cu subiectul pe care vreti sa-l discutati atunci creati un nou mesaj cu un nou subiect. De asemenea as ruga pe toata lumea sa incerce sa se logheze de ficare data cand acceseaza forumul. Odata logati va va fi mult mai usor sa vedeti toate mesajele (sau raspunsurile) noi, si in consecinta sa raspundeti la ele in loc sa creati altele noi. In plus puteti face un “search” si sa cautati diferite mesaje utilizand keywords.