Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003 › Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003
Ai revazut faza aia la TV? Daca da, esti convins ca mingea fusese scoasa de pe linia portii? Scuza-ma, dar am in continuare dubii, chiar daca nu mai conteaza. Nici macar nu a fost analizata, desi cred ca merita efortul, fiind o faza la limita. ca sa nu mai comentez ca asistentul de pe acea parte i-a oprit de 2 ori pe atacantii nostri pentru offside, desi primisera mingea de la adversari (asta a fost incriminata de cronicarul Prosport, ca din peluza nu s-a vazut). Cred ca diferenta de 6 ani pierduti in galerie (mai multi in contul tau), nu iti da dreptul sa consideri ca altii abereaza.
Cum comentezi delegarile din acest retur: Helesteanu (inlocuit din fericire cu Vadan), Biro, Salomir (de 2 ori), Lajos: 5 delegari cu arbitri convinsi ca locul echipelor din Bucuresti este in divizia D. Legat tot de meciul cu Chiatra, in comparatie cu cel din Cotroceni: am “beneficiat” de acelasi arbitru – Salomir. In Cotroceni, Mitrovic il pocneste pe Lazar prin minutul 30, cu cotul, la fel cum a facut-o Stancu in meciul cu Piatra. Iti amintesti decizia? Daca nu, ti-o reamintesc: a lasat jocul sa continue si l-a oprit pentru ingrijiri medicale dupa ce am recuperat noi mingea si plecasem pe atac.
La 1-1, in repriza a doua, Dan Petrescu a lovit cu pumnul si a luat cartonas galben. Daca tot te-a gasit asa de tare corectitudinea, comenteaza diferenta asta de atitudine a lui salomir: cand gresesc altii impotriva noastra si cand gresim noi. Daca mai punem la socoteala ca in Cotroceni ne-a refuzat si un penalty la 1-1… Plus ca in momentul in care am luat golul 2, tot in Cotroceni, aveam cinci jucatori accidentati pe teren: Dinita, Lazar, Mazilu, Galamaz, Farmache. Asta nu din neglijenta lor, ci din cauza jocului la intimidare practicat de pensionari si tolerat de salomir.
Si ca tot veni vorba de arbitri, hai sa ma leg si de Biro. In minutul 44, Bucur a fost faultat clar, aparatorul a atacat picioarele si dupa aceea a jucat mingea. Biro a dat corner. Iti amintesc ca era 0-0, dar poate ca din peluza nu s-a vazut prea bine. Apoi, la faza premergatoare loviturii libere din care s-a marcat primul gol, un galatean scosese mingea din careu cu mana. Nici asta nu s-o fi vazut din peluza?