Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

#51284
07Ex
Keymaster

Dragos are dreptate. Ce voi credeti ca in B sau C nu sunt aranjamente si tot felul de magarii? Sunt, numai ca la o scala mai mica. Singura diferenta (poate) ar fi ca fiind divizia B nu prea se inghesuie multi sa profite ca nu au dupa ce. In divizia A insa poate prinde echipa o cupa europeana, o deplasare afara, ma rog, profitul este mai mare, si deci si amatori de blaturi si smecherii sunt mai multi.

Eu unul consider ca cel mai bine ar fi daca s-ar organiza o liga formata din echipe care nu vor sa faca blaturi. O liga separata de diviziile A, B, C, liga care ar avea doar un trofeu simbolic. Castigatoarea ligii nu ar participa nici in CCE si nici in UEFA ci ar juca numai din placere. Fac pariu ca in afara noastra ar participa si alte echipe mici dar curate, echipe de genul U Cluj, Poli Iasi, poate Poli Timisoara (adevarata Poli nu surogatul care e acum in A), UMT, CSM Restia, si probabil multe alte echipe din Ardeal, echipe care joaca curat dar care nu au “relatiile” necesare pentru a promova si a se mentine in divizia A.