Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

#51292
Giani
Member

In urma cu cateva luni, se vehicula prin presa numele unui nou posibil finantator la Sportul. Era un individ catalogat de procurorul dalmatian (filosoful fotbalului romanesc CD) in urma cu vreo doi ani, cand haita de javre castiga campioblatul, drept bolsevic venit in tara in excursie cu tancul sovietic. Va dati seama ca individul in cauza, pe numele lui VC (din pacate e Vladimir, nu Wladimir), nu ar fi venit sa bage bani in Sportul din postura de bun samaritean.

Unii mai carcotasi l-au blamat pe profesorul Mac Popescu in momentul in care a refuzat preluarea echipei de catre afaceristi dubiosi, gen Catarama sau Copos. Personal, am fost de acord cu el. La fel cum am fost de acord cu respingerea ofertei numitului VC. Decat cu asa actionari sau finantatori, mai bine in B. Macar interesele sunt mai mici si se joaca un fotbal mai curat, chiar daca e mai rudimentar.