Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

ion
Member

@Radu Dobrin wrote:

Ion,
nu inteleg exact. In ce sens sa ia administratorul act? Ce sa fie de facut?

mai in gluma mai in serios sa se faca acest sondaj deoarece eu nu-l inteleg deloc pe Cezar care de o buna perioada de timp ,desi vede si stie clar care e situatia financiara a echipei ,vede cum joaca echipa si are si alte exemple similare arunca cite un topic revolutionar.Daca Sportul are macar onoare si credibilitate acum -Siman e “vinovat” cred ca asta o stie ,ca joaca la retrogadare e alta poveste si eu cred ca daca eram pe alt loc aveam si alti sponsori iar platile la echipa erau altfel facute. Siman n-are obiectul discutiei daca vrea sa aduca bani la echipa deoarece in Bucuresti la sponsorizare crema o ia rapid steaua dinamo.Sa aduca Cezar sponsori si atunci are dreptul sa traga de urechi pe cine vrea el!El trebiue sa priceapa ca BANUL dicteaza ,altceva nu mai conteaza ce vrem noi ce credem noi .Sint curios daca el ar fi patronul Sportului ce ar face el in situatia actuala?Poate ne spune si cu ideile lui vom juca la anu’ in cupe!