Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

Anonymous
Member

cam sint de acord cu ion in ceea ce priveste avintul “revolutionar” al lui cezar…
cel putin noua , suporterilor , cred ca ne trebuie aici un loc in care sa ne punem si fortele noastre in slujba clubului ( pe linga faptul ca , intr-adevar ne mai putem varsa amarul sau marturisi bucuriile )
de aceea perpetua critica , fara nici o propunere constructiva , mi se pare prea putin pentru pretentiile pe care se pare ca le avem , acelea ca ne deosebim structural de alte grupari de suporteri.
nu stiu daca aceste pretentii sint si adevarate dar mi-ar face placere sa fac parte dintr-un grup care intelege sa isi puna calitatile in joc pentru un obiectiv corect asa cum ar fi cel de sprijinire a clubului Sportul studentesc.
iar daca asta inseamna sa plece domnul Siman…de ce nu ?
insa urmatoarea intrebare – la care nu are voie sa nu raspunda cel ce militeaza pentru asa ceva – este ce sau cine sa fie in locul lui si sa ne argumenteze onest optiunea sa.
pina atunci insa sa-i dam cezarului (adica lui Siman) ce-i al cezarului…

ramin la parerea ca a striga “demisia , demisia ” poate fi folositor dar cu conditia sa ai ceva mai bun sa pui in locul demisionarului ( sau demisionatului )