Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

#51357
cameliu
Member

Scuza-ma Ioane dar nu vad nimic rau ca vor fi 5 echipe din Transilvania! Is ardelean si poate de-aceea prefer sa vad Bihorul si mai ales Alba (de unde sunt) in Divizia A decit hai sa zicem: Onesti sau Buzau!
Iar in afara de Bistrita din Ardeal alta blatista “de meserie” nu prea este! In schimb Ceahlaul, Astra, Arges, Bacau nu-s din Ardeal…
Si Sportul n-a retrogradat din cauza echipelor din Ardeal! Am facut-o in primul rind pe mina noastra cu ceva “ajutor” de la arbitrii! Si s-a urmarit in primul rind salvarea Bacaului! Deci nu a fost in niciun caz sacrificare Sportului pt Ardeal!

Faptul ca Buzaul si Otelul, au facut scandal era ca se simteau amenintate. Nu-i am la inima pe Poli ca-s un hibrid dar despre Poli-Buzau n-ar mai trebui comentat! In retur a fost 0-3 pina-n min 90!
La Bihor-Otelul admir cum oradenii au crezut in promovare pina-n ultimul minut si la faptul cum au intors rezultatul! Sa dai gol de aur dupa 22 de secunde e ceva!
“Minarii” la baraj!? Unde Ioane?

Faptul ca Ardealul a avut putine echipe dupa revolutie in A a fost pentru ca aici s-au rulat mult mai putini bani murdari sau bani de la buget in fotbal! Ceea ce mi se pare NORMAL intr-o tara normala, ceea ce nu-i cazul!

Fotbalul cindva insemna si U Cluj, Corvinul, ASA Tg Mures, UTA, FC Bihor, Poli Timisoara!
Si citeodata Inter Sibiu si Baia Mare, Satu Mare!

Ca avem echipa mai buna ca Poli!? Eu zic ca avem echipa mai buna si ca Farul, Astra, Otelul, Arges sau Bacau! Exceptind unele puncte pierdute din cauza arbitrilor, mai multe am pierdut insa pe mina inexistentei apararii + alte -3 cadou de la Siman!

Pina una alta FORZA SPORTUL!!!