Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2002 – 2003

#51364

Baieti, din punctul meu de vedere tot ceea ce scriie in ziare nu sunt decat niste pareri pro sau contra si in mare parte foarte subiective. Ciudat mi se pare ca anumiti jurnalisti vad implicatia politicului si acolo unde nu este, trebuie sa ne intreba in momentul respectiv ce orientare are acel ziar sau daca ziaristul respectiv si-a scris propria opinie, sau cum se intampla in Romania si-a lasat modelata opinia de anumite stimulente externe altele decat politica editoriala a ziarului in cauza.
In alta ordine de idei, eu ma bucur ca in Divizia A au urcat din ce in ce mai multe echipe din zona Transilvania, nu de alceva puterea economica din acea zona nu este ca cea din Moldova ca satureaza la fel de mult ca Bucurestiul Divizia A. Aici este o diferenta de putere finaciara dintre Moldova si Ardeal, mi se parea normal ca sa se trezeasca si ei sa investeasca in fotbal decat sa se vaite ca altii ca sunt prea multe echipe din bucuresti.