Reply To: gimnastica ritmica

#51416
Gabi
Member

Domnule ambasador, ce onoare, ma bucur ca ne cititi. E bine ca nu va preocupa numai politica, face piciorul mic.
Din pacate trebuie sa va contrazic olecutza.
1. Irina Deleanu este presedintele federatiei de cateva luni, de prin primavara, mai exact.
2. Aveti cumva idee care a fost bugetul acestei federatii (nou infiintzate) pe anul in curs? Sunt sigur ca nu! Va spun eu, ZERO lei. Spuneti ca nu o preocupa decat clubul personal si gresiti din nou. Pana una alta a organizat cursuri de pregtire pt. TOTI antrenorii din tara (care au avut bunavointa sa participe), concursuri la care a invitat toate cluburile mari, ca sa nu mai vorbim de “nationalele” din acest an. Le puteti compara cu cele de anul trecut, de la Brasov? Pe banii cui credeti ca s-au facut? Cine a atras sponsorii?
3. Evident ca sunt fete talentate prin toate cluburile, am vazut cu ochii mei! Insa le-ar mai trebui si un antrenor bun. Fetele de la Sportul au batut cam tot ce misca si anul trecut cand nu era Irina Deleanu presedinte, sa fim seriosi.
4. Din cate stiu eu, Irina Deleanu este presedintele federatiei DOAR in Romania. Ma insel cumva? Daca nu, cum ramane cu concursurile internationale pe care aceste fetite le-au castigat? 😆
5. Daca ati fi proprietarul unul club si ati primi invitatia de a participa la un astfel de concurs, cu ce copii v-ati duce??? Ati da banu’ din buzunar pentru altii? Si alte cluburi primesc astfel de invitatii numai ca nu vor sa scoata paraua. “E” niste costuri, avion, hotel etc.

Cam astea ar fi adaugirile mele la subtilele dvs. apropouri.

p.s. daca nu sunteti ambasadorul SUA, Michael Guest, nu e vina mea, asa v-ati semnat. Va astept in septembrie la Cupa Irina Deleanu, concurs international la care cu siguranta sunt invitate si fetitele de care vorbeati.
Vedeti ca vin si de prin Bulgaria, Belgia, Austria, Ucraina etc, sa nu va mire daca le “aranjeaza” doamna Deleanu un podium si nu mai prindeti in primele opt.

Cu stima,
Gabi Piscupescu