Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Cazul Maxim! › Reply To: Cazul Maxim!
Desi citesc curent mesajele de pe acest forum nu ma prea amestec in discutii din pricina timpului destul de limitat care nu-mi permite sa fiu foarte aproape de ceea ce se intimpla in fotbal. Sper sa nu-mi spuneti ca mai bine nu ma amestecam nici azi pentru ca simt ca suporterii Sportului se impart in doua tabere si cred ca sintem destul de putini ca sa nu ne permitem prea multe curente de opinii. Si-atunci vin sa ma adaug celor care cer sa ne comportam ca adevarati suporteri si ca oameni rationali :
echipa asta nu merita sa fie parasita pina si de putinii care se string in jurul sau doar pentru ca rezultatele sint cele care sint ! Un dram de adevar o fi in aceea ca Mitica s-a decis sa ne trimita in B desi n-o meritam ; prea multe coincidente in cele ce se intimpla Sportului ca sa nu fie si ceva adevarat la mijloc ! N-o spunem numai noi , o scriu ziare care n-au avut niciodata dragoste prea mare pentru Sportul (vezi enumerarea “gafelor ” de arbitraj care ne-au luat ceva puncte , vezi depunctarea , vezi scaunele… ce mai , nu va spun ceva nou..)
Credeti ca e atit de usor sa joci cu toate astea in spate ?! Parerea mea de fost jucator de fotbal este ca toate apasa si ca toate demobilizeaza…
In plus , poate ca si virsta jucatorilor contribuie : o desca batrina , trecuta prin toate relele fotbalului nostru poate sa nu puna prea mult la suflet contrele astea dar copiii astia care incearca sa-si faca o cariera , un viitor din meseria de fotbalist , cum credeti ca se simt cind stiu ca sint impinsi catre B ?! Adio visuri de transfer , de echipa nationala in ultima instanta adio cariera !!
Nu uitati ca la 20 de ani toate sint definitive ! Amintiti-va de prima dragoste si de gindul ca e si ultima…
Nu-i scuz pe jucatori , ii acuz pe cei care-si bat joc de ei !!
Nu-l scuz pe Siman dar nu-mi permit sa-l acuz : timp de trei ani am finantat o echipa de fotbal si in mic stiu ce are de rezolvat la acest nivel. Si eu am vazut fotbalul SI ca o afacere si e normal sa fie asa ! Intreb , insa, retoric, evident, daca s-a mai anuntat cineva dornic sa bage bani in Sportul ? Si asta in conditiile in care se vede ca vrea sa se prezinte cinstit in teren , sa lupte cu armele fotbalului ? Chiar daca lipsa rezultatelor il pagubeste intrucit nu-i creste cota jucatorilor ca sa-i poata vinde cit mai scump !
Si ce-i mai important este ca spre deosebire de altii pune bani in copii si juniori.
N-are destui bani ?! Posibil. E cu atit mai mult de admirat ca risca si putinii pe care-i are pe mina unor copii.
A avut dreptate cu depunctarea ? Sper sa aiba dreptate si cind spune ca o sa raminem in A. Sanse mai sint , mai ales ca echipa asta stie fotbal. Problema mare este daca va fi lasata sa-l si joace…
Pina una -alta eu sper ca cei care pot fi in tribune la meciurile Sportului vor fi acolo si vor intinde o mina de ajutor… Eu sint convins ca generatia asta de jucatori se va revansa fata de noi!