Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Cazul Maxim! › Reply To: Cazul Maxim!
Nu stiam ce nume sa dau acestui subiect, dar a fost destul sa-mi “sara in ochi” stema Sportului!
Nu-mi dau seama cum de nu se gaseste nimeni in Bucurestiul ala sa ajute Sportul. 1916! Cata istorie in spate! Cate echipe de fotbal avea Romania in anii aceia!? Mi se pare o soarta prea cruda pentru voi si echipa voastra ca de la anul sa nu mai existe Sportul. Nu se poate! Mi se pare absurd!
Am vazut ca uneori sunteti indignati de faptul ca Vestul “arunca cu caramizi” in Bucuresti! Nu va suparati, dar din moment ce in Bucuresti “rasare soarele”, este normal. Ce au facut ciumele alea de la Liga, Federatie, etc. Cum de s-a ajuns ca Pobeda Prilep s-a umileasca o echipa romaneasca! Nu am nimic cu Pasu Prislop, dar daca si aia stiu fotbal! Apoi cate si mai cate exemple: nici acum nu avem o lege a sponsorizarii, echipe cu nume si istorie se zbat pentru existenta lor, jucatori (sportivi) de legenda, ce au incantat pe bunicii nostri, nu au ce manca! La asta s-a ajuns prieteni! Cum draq sa se desfinteze Sportul?! Pare deplasata comparatia, dar ii ca si cum ar disparea din Spania, Athletico Madrid! Uitati ce oameni controversati sunt pe la Liga si Federatie! Lipsiti de scrupule! Dragomir:”I-os fiu de taran…. am fost mai smecher ca ei!” Le-ai tras-o Dragomir, ce sa zic! Traiasca Scornicestiul! Ce sa mai zic de Dinamo! Cum se joaca corect, cum is la retrogradare! Astia au jucatori mai talentati imprumutati la alte echipe, decat cei de la ei din lot. Cum se face ca peste tot (80%) sunt fluierati si injurati?! Oare de ce? De ce timisoreni se oftica cand aud numele Dinamo?! Este pacat, dar au dreptate!
Nu exista “nu putem mai mult”! Ci “nu vrem sau nu ne intereseaza”! Asta e! Nu ducem nici noi lipsa de imbecili, dar aia din Capitala se pare ca nu mai dispar, din contra! Nu ma refer la fani sau jucatori! In ce tari credeti ca in prima liga de fotbal, mai exista stadioane in pericol de prabusire, fara scaune, fara tabela, cu un gazon… ?! Angola, Afganistan, Burundi, Uganda, Somalia, Albania (poate), Vietnam, Coreea de Nord + inca cateva… si noi! Cum naiba sa intram in Europa cu Becali care ameninta ca-l bate pe nu stiu care, la TV, in direct!
Imi cer scuze fata de cei pe care mesajul meu i-a deranjat! Mi se pare, din nou, ilogic, impotriva fotbalului ca Sportul “sa moara”! Eu nu va pot ajuta cu nimic, dar nu lasati ca echipa asta sa se desfiinteze. Nu uitati: 1916!
PS: Am niste poze (jpg) de la UTA-Sportu, nu-s ele de o calitate f.buna, dar “merg”. Daca vreunul este interesat…