Reply To: Cazul Maxim!

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Cazul Maxim! Reply To: Cazul Maxim!

cameliu
Member

Siman a refuzat sã-l cedeze pe Mazilu
Ieri a fost ultima zi în care Sportul putea sã achite Stelei datoria de 150.000 de dolari, restantã din iarna lui 2002, în contul transferului lui Maxim. Ultima solutie propusã de ros-albastri a fost cedarea lui Mazilu în Ghencea, dar conducerea “studentilor” a refuzat, desi urma sã primeascã în plus si o sumã de bani. Conform unei decizii definitive a Comitetului Executiv al FRF, în caz de neplatã, echipa din Regie nu va mai fi programatã la meciurile din campionat si le va pierde la “masa verde” cu 3-0. Gigi Becali a declarat asearã: “Siman a zis cã mã sunã la ora 16:00 sã-mi spunã dacã acceptã ultima ofertã a noastrã, dar n-a mai dat nici un semn de viatã. Cu jumãtate de inimã am semnat hîrtia prin care anuntãm FRF de faptul cã litigiul cu Sportul n-a fost stins. Dumnezeu îmi e martor cã n-am vrut sã se ajungã aici. Regret din inimã si îmi cer scuze jucãtorilor, dar cît timp sã mai fiu prost si sentimental?”. (Cãtãlin Tepelin)

16 mai 2003