Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Cazul Maxim! › Reply To: Cazul Maxim!
Nu cred ca e o catastrafa in ce divizie jucam … atat timp cat jucam ceva de calitate …
anul asta am avut o aparare lipsa … asha ca A poate fi considerata o palarie cam mare chiar daca ne convine sau nu …
despre cei care dau bani acestei echipe eu zic ca ar trebui sa le multzumim pentru asta … cat despre calitatea actului managerial in cadrul clubului nu cred ca putem sa emitem pretentii atat timp cat capitalul sufletesc este inevaluabil (cu incurajari nu prea potzi sa platesti salarii si practic doar cu asta vin eu ca suporter).
supozitzii putem face oricate … de ce nu am spune ca este posibil ca Siman sa-l fi folosit de Becali pentru ca isi da seama ca nu poate tzine echipa in A shi ca sa nu ii faca vreo surpriza ca anul trecut cand am trecut de baraj shi atrebuit sa plateasca o caciula de bani pe care poate nu ii avea sau ii avea pentru altele … (asha echipa a fost retrogradata la masa verde din cauza oierului ca noi am fi avut shanse cu duiumu’) pe tema asta asta se pot bate campii oricat ca tot cu asta ramanem!!
Omu’ a dat bani … multzi … putzini … bine … rau … asta e! Eu ii multzumesc … e o lectzie de invatzat … Sportul Studentzesc nu incepe si nu se termina cu finantzatorul echipei …
Sportul Studentzesc inseamna istorie traditzie iar momentele grele in viatza echipei vor alterna in mod cert cu cele bune iar echipa va exista chiar shi dupa ce noi vom fi batrani sau mai rau …
Fruntea sus!
Fortza Sportu’!