Reply To: Cazul Maxim!

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Cazul Maxim! Reply To: Cazul Maxim!

#51618
Giani
Member

Cezare, m-ai lamurit. Trebuia sa fii suporter pe la Dinamo. Auzi: “ce daca facea blat?”. Era o jale imensa: nu de blaturi avem nevoie. Daca aflu de un singur blat facut de Sportul, fii sigur ca il voi contesta pe Siman mai vehement decat o faci tu acum. Onoarea este mai presus de toate, dar vad ca esti bolnav de putere si din cauza celor care gandesc ca tine, prea multi din pacate in tara asta putreda de coruptie, suntem la un pas de Lumea a IIIa, desi in trei ani de zile ar trebui sa batem la portile UE. De ce compari situatia cu ceea ce fuck americanii? de ce nu compari cu corectitudinea germanilor sau a elvetienilor. Si, in plan sportiv, chiar si a latinilor (francezi, italieni etc.).

Mergem spre UE sau spre SUA? Indiferent de situatie, inclin sa cred ca viitorul nostru este in Europa, dar nu ne lasa oamenii care gandesc precum Cezar. Si ce daca facea blat? Trebuia sa ne facem de ras, la spartul targului, si sa devenim iar piaza rea pe care o injurau cei din presa in ’98. Era mai bine atunci cu “echipa ferderatiei” sau acum, cand tot capitalul de simpatie este adus de corectitudinea jocului in teren (pe ansamblu, nu poti baga mana in foc ca in unele meciuri, un jucator sau doi nu au tradat echipa). Nu suntem niste afaceristi tenebrosi, care vor sa castige bani cu orice pret, ci un club de fotbal, care pe langa bani, infrastructura, jucatori, rezultate etc. mai are nevoie si de un capital de simpatie. Iar capitalul nostru de simpatie se datoreaza tocmai atitudinii antiblat.

Stii ce SMS-uri postau timisorenii aseara, la min. 91? Iti citez unul: “Dobos, ia-ti miticii si fa blaturi la Bragadiru!”. Si au facut un singur meci dubios: cel de sambata, cu Craiova. Faci pariu ca in ultima etapa, la Timisoara vor veni numai 2-3000 de spectatori? Sau daca vor avea tribunele pline, vor fi aspru apostrofati pentru meciul de sambata?