Reply To: Cazul Maxim!

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Cazul Maxim! Reply To: Cazul Maxim!

#51625

Astazi de la ora 11 suporterii Sportului Studentesc au pichetat sediul LPF. Suporterii au discutat timp de mai bine de o ora cu Mitica Dragomir si Valetin Alexandru. Concluzia care s-a putut trage dupa aceea a fost ca singurul for care mai poate programa meciul dintre Sportul si FCM Bacau este FRF-ul.
Tot astazi dimineata presedintele Sportului, Vasile Siman, a trimis un memoriu atat Ligii cat si la Fedaratie.
De la ora 12.15 pana la ora 13.00 au sosit pe rand la Liga Valentin Paunescu, Gigi Becali si Vasile Siman. In urma discutiilor care au durat mai bine de doua primul care a iesit a fost Paunescu care a precizat ca litigiul dintre cele doua cluburi este inchis incepand cu data de 16 mai. Dupa o jumatatea de ora si-a facut apararitia si presedintele studentilor, care a precizat ca metoda in care s-a inceheiat litigiul este confidentiala si a negat orice transfer a jucatorului Ionut Mazilu in Ghencea. Siman a mai precizat printre altele ca daca atat federatia cat si liga nu vor indrepta nedreptatea facuta Sportului va merge mai departe si anume: in instanta civila, la Tribunalul Sportiv, la UEFA si la FIFA. Intrebat de presa daca meciurile din ultima ale Otelului si Timisoarei au fost blat Siman a raspuns in modul caracteristic “nu ma intereseaza ce este la alt club”
In alta ordine de idei Asocitia Suporterilor Sportul Studentesc a inceput sa prinda contur si respect din partea tuturor celor cu care am discutat astazi. Prezenti la fata locului au fost: Ovidiu, Florin, Ion, Giani si cu mine.