Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Cazul Maxim! › Reply To: Cazul Maxim!
La ora 16.00 cand am plecat Gigi Becali nu iesise inca.
La intalnirea de dimineata, Dumitru Dragomir parea dispus la orice metoda pentru ca partida cu Bacaul sa se reprogrameze cu conditia ca Siman sa vina cu banii pentru Becali. S-a implicat ca mediator in litigiu cu toate ca Liga era acoperita de Hotararea Comitetului Executiv al FRF pe care doar a aplicat-o. In ceea ce priveste actele acestea au fost semnate evident la datele comunicate de Siman, dar Becali si Paunescu nu au recunoscut acest lucru de frica unei tepe din partea lui Siman. Cert este ca daca lucrurile au decurs in conformitate cu scenariul lui Dragomir meciul se va reprograma cu siguranta.
Referitor la actiunea noastra de azi, consider ca a fost un succes si un prim pas in punerea pe picioare a Asociatiei Suporterilor Sportul Studentesc. Am dovedit ca daca organizam cum trebuie o actiune suntem ascultati si de mai marii fotbalului, dar si de presa. Apropo, am dat interviuri la Realitatea TV si Prima TV, dar si la ziare. Vom incerca sa rezolvam cat mai repede partea juridica privind infiintarea asociatiei.
Vorba romaneasca: Tot raul spre bine. Aceasta situatie grea ne-a mobilizat si cred eu ca hopul cel mare a trecut pentru ca am vazut ca se poate.
AVANTI BIANCO-NERI!!!