Reply To: Cazul Maxim!

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Cazul Maxim! Reply To: Cazul Maxim!

Giani
Member

Buna intrebare. In toata Europa nu e nici o problema in cazul neplatii datoriilor catre alt club, numai la noi se face atata caz. Unde? exact acolo unde NU ai de unde scoate bani, legile nu acorda nici un fel de facilitati sponsorilor iar acestia din urma abia se mai tin pe picioare. Probabil ca om fi noi aia stabili financiar si eu nu stiam asta, iar leul romanesc este moneda de referinta pe plan mondial, la batalie cu euro, dolar si yen. Si ne gaseste tocmai pe noi, “tara tuturor posibilitatilor”, corectitudinea. Pe ma-sa, toate regulile astea tampite si in continua schimbare au un singur rol: instrumente de persecutie a incomozilor. Si, slava Domnului, Siman este mai mult decat incomod in fotbalul romanesc. Sa-l creada Mutu (nu atacantul, poate suporterul dinamovist, eventual) pe corleone ca finele turului 13 echipe scapasera de datorii. Eu nu cred, cred ca tot el a musamalizat cazurile, pentru a castiga aliati.