Reply To: Cazul Maxim!

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Cazul Maxim! Reply To: Cazul Maxim!

#51689
cameliu
Member

Ca sa inchida cumva gurile unora si altora s-au apucat sa taie prin B. Asta ca sa nu intrebam noi de ce doar pe noi ne au in colimator!
Intrebare: NICI O ALTA ECHIPA DIN BLAT A NU ARE DATORII?????????????????????????????????????????????????????

Is PENIBILI de-a dreptul! Acum pe final de campionat! Cind toate ierahiile se pot rasturna! Nu mai conteaza valoarea ci doar ce dicteaza mitica, nasulica si pulica…

Sunt pentru masuri dar dupa terminarea campionatului! Cu neprogramare in campionatul viitor. La inceput! Cine poate joaca cine nu, nu!

“Masacru” in Divizia B

Comisia pentru Contracte, Statute si Regulamente a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a decis ca cinci echipe din Divizia B sa nu mai fie programate in campionat, in cazul in care nu isi vor achita, pana la datele stabilite de FRF, datoriile financiare pe care le au.
Astfel, echipa Unirea Focsani nu va fi programata pentru etapa a XXX-a a Diviziei B, Seria I, daca nu isi va achita, pana pe 4 iunie, datoria pe care o are fata de Dinamo Bucuresti, ca indemnizatii de transfer pentru jucatorii Razvan Paduretu si Dorel Ghirie.
De asemenea, formatiile Foresta Falticeni, Bucovina Suceava, Politehnica Unirea Iasi si Cimentul Fieni nu vor fi programate in etapa a XXIX-a a Diviziei B, daca nu isi vor achita datoriile pana pe data de 30 mai, la ora 12.00.
Foresta Falticeni are datorii catre jucatorii Mircea Minescu, Constantin Lamba, Vicentiu Dragomir, Marcel Cojocaru, Marius Pacurar, Mihai Andries, Iulian Ignatescu, Liviu Onin, Manuel Bejenariu, Dorel Amarandei, Florin Apetrei si Sandrino Gherine. Clubul Bucovina Suceava este dator fata de jucatorii Vasile Tatarciuc, Giani Belean, Virgil Marsavela, Geza Sala, Robert Sala, Florin Manea, Mihai Ion, Ciprian Orghidan si Ion Cercel. Politehnica Unirea Iasi si Cimentul Fieni au datorii financiare catre gruparile Metalul Plopeni, respectiv Petrolul Dragasani.