Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › Cazul Maxim! › Reply To: Cazul Maxim!
Citesc , imi scuip in san , iar citesc…m-am udat de tot (pe piept)!
Azi am cheltuit o gramada de timp citind presa , toate scrierile voastre…
E undeva la limita imaginabilului , acolo unde lucrurile incep sa capete o aura de povesti ale bunicii ; le crezi pina te faci mai mare , apoi iti dai seama ca prea-s cu ochi si cu sprancene si intr-un final admiti ca ceva-ceva o fi fost la originea povestii doar ca trecerea timpului si perpetuarea pe cale orala au facut modificari pe ici pe colo , prin punctele esentiale.
Fara sa stiu prea multe , desi am incercat sa ma informez , eu nu mai cred ca e la mijloc altceva decat un deranj pe care Siman i l-a facut lu’ mitica si ca sursa relelor care ne calca acum este numai si numai afirmatia “pe astia ii retrogradez!”…
Toate speculatiile cu privire la bani sint frumoase , au o baza logica dar se impiedica in faptul ca sursa de bani a lui Siman e chiar echipa Sportul Studentesc si ca era la indemana lui sa bage mana in seif si sa se achite :
nu cumpara Becali (desi zice ca ar fi cumparat) probabil ca se gasea cineva care sa dea un ban in avans si sa ia dezlegari de jucatori de la Sportul (care nu-s chiar de colea : tineri-tineri , jucati pe la loturi nationale, etc , etc)
In concluzie cred totusi ca nu lipsa banilor e principala problema !
Problema este acest mitica care (intentionata cacofonia. De ce oare ?!?) domneste exact in spiritul pe care nu reusim sa-l indepartam din viata noastra (fericiti cei plecati pe alte meleaguri , e tot ce le doresc , ba ma pregatesc sa le si impun copiilor mei) : acea constiinta a faptului ca nimeni n-are ce sa-ti faca atata timp cat esti in tabara in care trebuie , placerea de a abuza lipita peste ignoranta crasa ( voi credeti ca are habar de faptul ca documentul ala de novatie il libereaza pe Siman de datoria catre steaua?) , nerusinarea de a recunoaste ca ai facut magarii – si ce daca ?! – (vezi caseta care il arata marturisind manarii pentru care orice om simtit s-ar fi dus la manastire dupa ce au fost date in vileag) si ma opresc aici , probabil ca cei mai multi dintre voi au avut de-a face in viata cu astfel de specimene si a simtit lacrimi de furie cand s-a vazut calcat in picioare stiind ca n-are cum riposta…
Ceea ce nadajduiesc este ca , de data asta , lu’ miti s-ar putea sa i se infunde pentru ca deasupra lui si-a federatiei sta un organism care s-ar putea sa aiba vo’ reactie ciudata.
In rest , numai de bine , sper sa n-ajungem chiar in C dar si daca se-ntimpla… nu de-aici va veni sfarsitul Sportului !
Ba chiar am credinta ca s-ar putea sa renasca un club mai puternic dintr-o astfel de tevatura… Dar asta-i o poveste pentru dupa ce om cadea. Pana mai sint sperante (si eu chiar cred ca siman se va plange la uefa) sa-l mai rabdam si pe miti…