Reply To: Cazul Maxim!

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Cazul Maxim! Reply To: Cazul Maxim!

#51706
ultrasro
Member

Mitica l-a prins la inghesuiala pe Siman

Sportul risca sa ajunga direct in Divizia C!

In cazul in care formatia din Regie nu va plati cei 150.000 de dolari pe care-i datoreaza Stelei, “alb-negrii” nu vor fi programati nici pentru meciul cu elevii lui Piturca * La a doua absenta consecutiva din campionat, Sportul ar putea fi retrogradat direct in cel de-al treilea esalon

Cum nu cu mult timp in urma Vasile Siman se declara public unul dintre contestatarii lui Dumitru Dragomir, acum presedintele LPF nu rateaza ocazia de a-si plati politele cu varf si indesat. Astfel, Sportul Studentesc trebuie sa achite datoria de 150.000 de dolari catre FC Steaua pana cel tarziu vineri, la ora 12.00, in caz contrar urmand ca partida cu formatia “ros-albastra”, contand pentru etapa a XXIX-a a Diviziei A, sa nu fie programata. “I-am trimis o adresa lui Siman sa achite banii pana maine, insa si vineri daca plateste e foarte bine, suntem oameni si trebuie sa intelegem. Daca insa nici pana vineri la ora 12.00 nu primim dispozitia de plata cu stampila bancii, atunci meciul Sportului cu Steaua nu va fi programat, iar gruparea studenteasca va pierde cu 0-3”, a spus Dragomir. Bomba insa de abia acum vine, pentru ca boss-ul LPF i-a atras atentia lui Vasile Siman ca, in cazul in care echipa Sportul nu va fi programata la etapa de doua ori consecutiv, va fi retrogradata direct in Divizia C. In mod normal, Sportul ar fi trebuit ca sambata trecuta sa evolueze pe teren propriu contra lui FCM Bacau, dar intalnirea a fost anulata din acelasi motiv. “I-am spus lui Siman sa nu se joace cu legile, pentru ca FRF nu este dispusa sa mai faca vreo concesie si nici LPF sa incalce regulamentele”, a precizat conducatorul LPF. Dragomir a afirmat ca nu il intereseaza intelegerea pe care Vasile Siman a facut-o cu presedintele de onoare al FC Steaua, Viorel Paunescu. “Nu ne intereseaza hartii de amanare, contracte de novatiune in care se arunca de la unul la altul, bani care nu exista, ci dispozitia de plata sau chitanta cu care s-a achitat suma de 150.000 de dolari catre FC Steaua, nu catre Viorel Paunescu. Vreau o chitanta corecta, nu de mana sau fara inregistrarea banilor in contabilitate, pentru ca nu intru in astfel de jocuri”, a mai comentat Dragomir.

“Paunescu nu mai reprezinta Steaua”

Presedintele LPF a precizat ca Viorel Paunescu nu poate reprezenta clubul Steaua in relatia cu LPF. “Paunescu este persoana particulara, fizica, nu juridica, iar LPF nu are legatura pe linie sportiva cu persoane fizice, deci ce face Siman cu Paunescu nu ne intereseaza. Siman i-a dat lui Paunescu dezlegarea pentru jucatorul Mazilu si am inteles ca, in cazul in care patronul Sportului nu achita banii pana vineri, Paunescu ii va da aceasta dezlegare lui Gigi Becali. Sau, cine stie, poate i-o da lui Ioan Becali ori Dinel Staicu, eu stiu, cui o da mai mult. Viorel Paunescu este presedinte de onoare la Steaua, dar nu stiu daca mai are drept de semnatura. In relatia cu LPF acest drept il au Gigi Becali si Mihai Stoica”, a zis Mitica. Dragomir a sustinut ca nu are nimic cu patronul gruparii Sportul Studentesc si ca nu vrea decat sa respecte statutele si regulamentele in vigoare. “Siman este un conducator tanar, vrea sa faca lucruri bune, dar am senzatia ca, fie este prost sfatuit sa nu dea banii, fie chiar nu are de unde sa-i dea. Am discutat astazi (n.r. ieri) cu el si i-am spus: “Daca nu platesti, nimeni nu o sa te ajute cu nimic. LPF a pus in aplicare hotararea Comitetului Executiv al FRF, iar FRF trebuie sa stie ca litigiul s-a stins prin achitarea datoriei”. Siman imi este simpatic, l-am sfatuit chiar ce trebuie sa faca, nu ma deranjeaza cu nimic, dar sunt dator sa-i spun adevarul”, a mentionat presedintele Ligii. Acesta a mai adaugat ca este aproape imposibil ca meciul formatiei studentesti cu FCM Bacau sa fie reprogramat. Prezent la sediul LPF, patronul gruparii Sportul Studentesc, Vasile Siman, a refuzat sa faca vreo declaratie.