Reply To: Cazul Maxim!

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Cazul Maxim! Reply To: Cazul Maxim!

#51710
ultrasro
Member

Avertisment Sportul Studentesc are termen pana maine sa achite datoria catre Steaua, altfel nu va fi programata in meciul cu Steaua

Studentii, cu un picior in „C”

Sportul Studentesc risca, in cazul in care nu dovedeste achitarea datoriei fata de gruparea din Bulevardul Ghencea, sa retrogradeze direct in Divizia C. Desi parea ca lucrurile intrasera pe un fagas firesc, in urma intelegerii dintre patronul “studentilor” Vasile Siman si Viorel Paunescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, sustine cu totul altceva. “Nu ne intereseaza hartii de amanare, contracte de novatiune in care se arunca de la unul la altul bani care nu exista, ci dispozitia de plata sau chitanta cu care s-a achitat suma de 150.000 de dolari catre FC Steaua, nu catre Viorel Paunescu. Vreau chitanta corecta, nu de mana, sau fara inregistrarea banilor in contabilitate, pentru ca nu intru in astfel de jocuri. I-am trimis o adresa lui Vasile Siman sa achite banii pana maine (n.r. – astazi), insa si vineri daca plateste e foarte bine, suntem oameni si trebuie sa intelegem. Insa daca nici pana vineri la ora 12.00 nu primim dispozitia de plata cu stampila bancii, atunci meciul Sportului – Steaua nu va fi programat, iar gruparea studenteasca va pierde cu 0-3”, a declarat Dragomir. De asemenea, presedintele LPF a sustinut incompatibilitatea dintre liga si persoanele fizice. “Paunescu este persoana fizica, nu juridica, iar LPF nu are legatura pe linie sportiva cu persoane fizice, deci ce face Siman cu Paunescu nu ne intereseaza. Viorel Paunescu este presedinte de onoare la Steaua, nu stiu daca mai are drept de semnatura, insa in relatia cu LPF acest drept il au Gigi Becali si Mihai Stoica”, a adaugat Dragomir.
Finalmente, conform regulamentului, in cazul in care Sportul Studentesc nu va dovedi plata datoriei si, implicit, nu va fi reprogramata in meciul cu Steaua, formatia din “Regie” va fi retrogradata direct in cel de-al treilea esalon fotbalistic.