Reply To: Cazul Maxim!

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A Cazul Maxim! Reply To: Cazul Maxim!

#51712
Anonymous
Member

Elena Popa
22 Mai 2003

LPF nu avea dreptul sa sanctioneze clubul lui Siman pe linie sportiva intrucat datoria patronului este catre o persoana fizica, nu catre un club.
Dumitru Dragomir a anuntat ieri ca va pastra interdictia Sportului Studentesc de a juca in campionat si in urmatorul meci, cel cu Steaua, daca pana vineri, ora 12.00, Vasile Siman nu va face dovada ca a stins datoria catre Viorel Paunescu.
Vasile Siman nu este singurul datornic din fotbalul romanesc. Probabil pe asta s-a si bazat el, sperand sa se salveze prin vreun artificiu, asa cum au facut si altii. Ghinionul lui este insa ca i-a ramas dator tocmai unuia dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Dumitru Dragomir, adica lui Viorel Paunescu. Initial, datoria a fost catre Steaua, dar Gigi Becali a facut o miscare desteapta: cand s-a despartit de Paunescu, i-a pasat-o acestuia, astfel ca stelistul si clubul lui nu mai au nici o legatura cu conflictul. Dragomir respinge insa intelegerea celor doi fosti parteneri pentru ca Paunescu nu are decat calitate de persoana fizica in litigiul cu Siman si din aceasta postura nu poate fi ajutat de liga. LPF nu are voie sa sanctioneze Sportul, caci regulamentul spune ca trebuie sa fie implicat clubul ca parte vatamata. De aceea, Dragomir face eforturi sa mentina Steaua in conflict.
Astfel, dupa ce a ajutat sambata un prieten, Sechelariu, sa scape de retrogradare prin castigarea meciului cu Sportul prin neprezentare, „Corleone“ nu-l uita nici pe Paunescu. Intamplator, acesta este proprietarul hotelului Lido, acolo unde fiul presedintelui LPF isi va face nunta in aceasta vara. Asadar, ca sa-l ajute pe Paunescu, Dragomir a fost capabil de o ilegalitate, sanctionand Sportul pe linie sportiva, in ciuda faptului ca, fiind vorba despre o datorie catre o persoana fizica, LPF nu avea dreptul sa se implice