Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc › Reply To: A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc
In loc sa stringem din dinti si sa ne propunem asa cum zice Ovidiu sa incurajam echipa si apoi dupa acest retur indiferent de ce se intimpla sa facem acea asociatie noi ne certam ca tatele pe forum!Lasati naibii birfele neserioase si asa cum v-am spus pina nu avem informatii certe de la club eu cred ca trebuie sa facem valuri cit mai mici asta in contextul actual.Oricum acum totul depinde de jucatori nu de Siman ,de bani,de alte influente ,de Iovita etc.Daca nu avem informatii hai sa le capatam si sa omorim pisica !Marturisesc ca si eu sint nemultumit de unele aspecte ale vietii echipei(vis a vis de lot si relatia cu suporterii) dar sint realist si imi dau seama ca Siman a facut totusi mai mult decit voi face eu vreodata pentru echipa si-atunci ce sa critic?Sa discut poate e mai constructiv poate apare o idee dar sa critic ?.Ce?.Pe cine?.Pot sa-i zic -bai Simane ia fa tu si drege -cind eu nu dau nici un ban?Cit despre Cezar zau ca nu-l inteleg …Nu stiu de ce face asta si ce intentioneaza …Il putem asculta dar cind vine mereu cu subiecte de jos ,hua ,sa moara etc nu mai are credibilitate!