Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc › Reply To: A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc
Pai vad ca ideea cu asociatia tot stagneaza. In loc sa ne adunam dupa un meci in peluza si sa ne miscam, disparem instantaneu. Despre atitudinea unor confrati, ai dreptate: nu este normal sa dai numai cu jos, afara, huo etc. Ma intreb daca dintre contestatari exista cineva care sa fi facut ceva pentru echipa? Cat timp nu au facut nimic, in afara de contestatii, ma intreb cu ce drept ataca un om care a facut ceva pentru echipa asta. Cand am promovat, dinamovistii erau siguri ca vor cumpara jumatate de lot “la kilogram”. Toti ne asteptam ca jucatorii cei mai valorosi: Dinita, Paduret, Bucur, Ciobi sa plece pe sume derizorii la granzii campioblatului romanesc pe bani putini iar Siman sa plece cu plinul facut. S-a intamplat asta? Deloc! Mai mult, Ciobi a fost in probe la Dinamo Kiev (si cred ca acolo ajungea, daca nu se accidenta). Discutia s-a repetat si anul trebut. Iar speculatiile au fost din nou infirmate.
Hai sa il injuram pe Siman in continuare, pentru ratarile lui Dinita si Mazilu, greselile monumentale ale lui Stanca sau somnul letal al lui Galamaz si Negru. De parca Siman ar juca in teren.
In ceea ce priveste indiferenta clubului fata de suporteri, tin sa va amintesc (sau sa va anunt) ca ofiterul de presa al clubului, Francisc Cune, s-a aflat la meciul cu Astra in tribuna, alaturi de suporteri, si nu la oficiala, desi ar fi avut dreptul. Cum va explicati “indiferenta” lui Romeo Chihaia fata de suporteri la meciul cu Dinamo din tur: m-a recunoscut (eram cu George, aparuseram primii) desi nu aveam nici un semn distinctiv SS si mi-a dat propria sa invitatie pentru tribuna oficiala, stiind ca oricum are acces in stadion. Si a incercat sa-i gaseasca si lui George o invitatie. Un amanunut nesemnificativ, pana la urma tot la peluza am stat si tot gratuit s-a intrat, dar gestul asta nu conteaza? Conducatorii clubului sunt chiar atat de indiferenti fata de suporteri? Sau ar trebui sa ne plateasca, asa cum se intampla la alte echipe? Daca ar face-o, m-as retrage irevocabil, pana la remedierea situatiei. Adica, pana ar disparea mercenarii.