Reply To: A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

#52053
ion
Member

@adi wrote:

problema mea la infiintarea asssb este legata doar de partea financiara:
1. infiintarea asssb nu costa doar 1-1.5 mil, cu cat eu sunt dispus sa contribui, ci in jur de 10 milioane;
2. ma uluieste ca nu vad reactii la voi, de genul eu pot sa contribui cu atat, eu cu atat. pur si simplu nu inteleg, ati vrea sa pice bani din cer sau sa puna altii, dar nu voi?
ca sa fie clar de acum, in asssb eu vreau sa fiu doar un simplu membru, pentru ca nu voi mai avea timp liber, cel putin in urmatorii doi ani. ar fi bine sa va ganditi de acum si la conducerea asociatiei: propuneri, candidati. eu va voi spune propunerile mele doar dupa ce inregistram asociatia.
ps: termenul de infiintare este 20.10.2005, conform dovezii de rezervare de denumire.

Draga Adi,
Felicitari sincere pt ceea ce ai facut pina acum! Am stat deoparte ,dar am urmarit cu atentie ce se-ntimpla..Dupa cum stii au mai fost vreo 2 incercari pina acum de infiintare a asociatiei dar faptul ca toti avem prea multa cultura generala ne-a impiedicat si consider eu ca ne va impiedica sa facem ceva concret .Degeaba ne batem cu pumnul in piept ca sintem cu Sportu pentru ca atunci cind e sa facem ceva pt echipa si s-o aparam dupa puterile noastre ne cuprinde brusc ploaia si o ametim …Cind probl ema este sa actionam proSportu se pare ca interesele noastre sint divergente si culmea e ca sintem totusi suficienti de putini pentru a mai si exista acest lucru. Eu pot da niste bani ,nu asta e problema mea cel putin in clipa de fata ,eu ma gindesc la ce-am facut noi in aproximativ ultimii 5 ani pentru Sportu si cum au decurs ostilitatile intre noi cind a fost vorba sa facem ceva concret pt echipa fie ca propunerea a fost sau nu idioata …In clipa de fata eu impreuna cu Viorel (cel cu barba care da tonul la strigate) sintem dinozaurii a ceea ce a mai ramas din galeria de pe Republicii si care mai vin in galerie .Din pacate probleme personale m-au impiedicat sa mai vin in ultimul timp …Vreau sa spun ca personal nu sint un tip dusmanos dar atunci galeria striga atit cit striga doar pt Sportu …Galeria si in general asociatia cred eu ca trebuie sa fie un barometru pt ce se intimpla la echipa si sa o sustina prin mijloace moderne .Nu prin violenta dar macar prin atitudine eu zic ca e perfect…Daca stii sa citesti printre rinduri poate vei intelege de fapt de ce se urneste greu asociatia daca nu am fost clar daca vrei o sa te deranjez cu un telefon pt a vorbi macar 5 min cu tine pt a -ti spune verde ce cred eu acum despre situatia noastra…