Reply To: A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

#52055

@Florin wrote:

Referitor la asociatie. Daca vreti sa imi ascultati sfatul bine, daca nu o sa-o faceti in 2016…

Fara orgolii. Sa fie numai 3 membri fondatori. Propun: Adi, George si Ovidiu. Mergeti la notar repede cu statutul, actul constitutiv si dovada sediului social. Deschideti cont la banca in care trebuie sa puneti 2 salarii minime. Faceti dosarul si mergeti la MEC pentru aviz. Iar apoi la judecatorie. Pare simplu, dar nu e. Si e timpul e scurt. Peste tot aproape trebuie sa fie prezenti toti membri fondatori. D-asta este recomandat sa fie numarul minim.

ai dreptate florin in multe locuri trebuie sa fie mebrii fondatorii pana la infintare… in rest nu am citi foarte atent noua lege (din 2001) dar din cate tin eu minte nu mai este necesar avizul MEC..
Eu propun o intalnire pentru ziua de sambata intre cei care ramanem in Bucuresti sa vedem cine ce si cum… Cei care vom contibuii intr-un fel sau altul la infiintarea acestei asociatii vom face doar inceputul… restul depinde de noi toti… durata existentei ei apartine tuturor, chiar daca alte incercari de a o infiinta au esuat asta nu inseamna ca nu trebuie sa le sprijinim pe altele… pentru ca altfel ne vom indrepta din esec in esec…Eu sper si cred ca de data asta va reusii.
In rest in orice comunitate, ca si intr-o galerie fiecare isi are rostul lui… sunt oameni care sunt sau nu sunt facuti sa urle pe un stadion ca sa isi incurajeze echipa favorita, in rest faptul ca si cei care nu canta si doar aplauda au fost tot timpul pe langa noi… eu zic ca fiecare isi are importanta lui in aceasta mica comunitate a suporterilor Sportului Studentesc