Home › Forums › Sportul Studentesc › Sportul Studentesc – Forumul suporterilor / Fan Zone › A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc › Reply To: A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc
[quote=”Zibling”… slaba apreciere a organizarii de catre cativa dintre noi a ASSSB ma face sa vreau sa stau deoparte … M-am saturat sa-i aud pe “cei multi” facand misto de Adi cand il vad ca vrea sa inchege ceva, apelandu-l cu “domnule presedinte” sau sa-l apar pe Ovidiu, care este contestat din cand in cand de anumiti “ultrasi” de ocazie. Cine vrea spectacol, sa mearga la teatru sau la club. Suporterii adevarati raman langa echipa chiar si cand joaca prost.[/quote]
Andrei, stii tu zicala aia “cainii latra, caravana trece”. Mai mult:
“Cate s-au spus,cate s-au dus, nu ne mai doare…
Orice zi in plus suntem mai sus, restul doar vorbe goale…”
Pentru cine n-a recunoscut citatul, este din versurile de la “Vocea ta”, cantata de Elena (ex-Mandinga), adica de sora fotbalistului de la noi. Care apropo, a declarat in cel mai recent numar din FHM (octombrie 2006):
“Tin cu Sportul Studentesc, pentru ca fratele meu joaca acolo. Are doar 17 ani, dar a jucat deja in echipa mare. Am fost si pe stadion.”
Va mai spun acum ca astazi casierul de la Piraeus mi-a spus ca simpatizeaza cu Sportul, dar si ca am primit pana acum mai multe mailuri pentru cereri de adeziune decat ma asteptam