Reply To: A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

#52275
adi
Member

Am primit astazi raspunsul de la OSIM vizavi de cererea noastra. In UE sunt mai multe sigle cu S stilizat, din care cea mai asemanatoare este una inregistrata in Spania pe clasele 15 (instrumente muzicale), 35 si 41. Noi am depus cerere de investigare pentru 6 clase, inclusiv 35 si 41. Retineti ca nici FC Sportul Studentesc, nici CS Sportul Studentesc, nici altii n-au inregistrat aceasta sigla la OSIM si nici n-au depus cerere de inregistrare, pana acum; asadar, avem prioritate.
In urma discutiei cu reprezentantul OSIM, pot sa va spun ca este “safe” sa mergem inainte cu celelalte 4 clase, si pe riscul nostru pentru celelalte 2 clase; eu cred ca riscul inregistrarii pe clasele 35 si 41 este acceptabil pentru noi si de aceea propun sa mergem inainte cu toate cele 6 clase.
Urmatorul pas este sa asteptam scrisoarea oficiala de la OSIM, care imi va parveni prin posta in aceste zile, si care ne va da un termen de 3 luni sa platim taxa de inregistrare propriu zisa, adica in jur de 1.400 ron. Imediat ce vine scrisoarea, putem merge la OSIM sa platim.
In cazul in care altcineva foloseste sigla noastra pana la inregistrarea definitiva (la sfarsitul lui iulie 2007), nu prea avem ce sa-i facem; dupa aceea insa, il / o / ii putem da in judecata, noi fiind protejati de lege.
Voi posta diseara pe grupul de pe yahoo documentul primit astazi de la OSIM, cu marcile relativ similare (S stilizat).
Asadar, sa bem si sa strangem banii pentru taxa finala de la OSIM.

@adi wrote:

Conform graficului, am depus azi cerere la OSIM pentru a cerceta daca marca noastra a fost inregistrata deja sau daca este in curs de inregistrare. Cererea a fost inregistrata cu numarul 036118 / 12.12.2006 si a fost taxata cu 300 ron.
Raspunsul la cerere il vom afla pe 23 ianuarie 2007 (adica in 25 zile lucratoare); daca nu exista marca inregistrata sau in curs de inregistrare, imediat voi depune cerere de inregistrare efectiva. Inregistrarea efectiva va veni pe 23 iulie 2007, si va fi valabila 10 ani, cu posibilitate de reinnoire.