Reply To: A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

#52280
adi
Member

Vreau sa relansez discutia despre situl asociatiei, pentru care astept idei si voluntari.

Obiectivul este un site care sa spuna cine este si ce vrea ASSSB, intr-o maniera simpla si placuta.

Apoi, va propun mai subiecte de discutie:

1. Serverul. Unde gazduim siteul ? Cazimir, am putea sa apelam la bine pentru ajutor ?
2. Relatia cu http://www.sportulstudentesc.com. Nu vreau ca aceste siteuri sa se concureze, ci sa se completeze. Nu vreau sa apara informatii identice in ambele situri, de genul cronica ultimului meci. Va exista obligatoriu un link catre acest site. De asemenea, nu va exista forum acolo, ci eventual un guestbook.
3. Continutul. In primul rand, o introducere de cateva paragrafe, care sa contina si pasaje din actele constitutive (obiective, drepturile si obligatiile membrilor etc). In al doilea rand, informatii despre modalitatea de adeziune, despre cotizatie, legitimatie, conturile bancare. In al treilea rand, o sectiune despre activitatile curente ale ASSSB (deplasari organizate, noi produse promotionale, intlaniri cu jucatorii sau cu mass-media etc); poate va ganditi si cum sa facem un newsletter periodic catre simpatizanti. In al patrulea rand, un magazin virtual cu diverse produse promotionale; pentru inceput, avem bratari, calendare si sper fulare in curand.
4. Administrare. Cine se ofera aici ?
5. Modalitatea de realizare (html, java) si grafica.
6. Generarea de trafic, dupa lansare.

Sper sa va fi trezit interesul pentru discutii. Poate cunoscatorii vor face si niste propuneri concrete, astfel incat sa decidem apoi o varianta castigatoare.