Reply To: A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

#52283
07Ex
Keymaster

@adi wrote:

1. Serverul. Unde gazduim siteul ? Cazimir, am putea sa apelam la bine pentru ajutor ?
2. Relatia cu http://www.sportulstudentesc.com. Nu vreau ca aceste siteuri sa se concureze, ci sa se completeze. Nu vreau sa apara informatii identice in ambele situri, de genul cronica ultimului meci. Va exista obligatoriu un link catre acest site. De asemenea, nu va exista forum acolo, ci eventual un guestbook.
3. Continutul. In primul rand, o introducere de cateva paragrafe, care sa contina si pasaje din actele constitutive (obiective, drepturile si obligatiile membrilor etc). In al doilea rand, informatii despre modalitatea de adeziune, despre cotizatie, legitimatie, conturile bancare. In al treilea rand, o sectiune despre activitatile curente ale ASSSB (deplasari organizate, noi produse promotionale, intlaniri cu jucatorii sau cu mass-media etc); poate va ganditi si cum sa facem un newsletter periodic catre simpatizanti. In al patrulea rand, un magazin virtual cu diverse produse promotionale; pentru inceput, avem bratari, calendare si sper fulare in curand.
4. Administrare. Cine se ofera aici ?
5. Modalitatea de realizare (html, java) si grafica.
6. Generarea de trafic, dupa lansare.

Adi, in privinta gazduirii site-ului ASSSB, pot sa-ti spun sigur ca poate fi gazduit pe acelas server pe care este site-ul principal si forumul.

Sunt de acord ca site-ul ASSSB si http://www.sportulstudentesc.com sa nu aibe acelas continut. Nu vad dece am duplica munca pe doua site-uri.

Despre punctul #3 nu pot sa adaug prea multe deoarece voi sunteti cei care va pricepeti la partea legala a asociatiei.

La administrare pot sa va ajut fara nici o problema, iar in privinta design-ului putem discuta. Eu acum nu prea am timp sa ma ocup de design (dupa cum vedeti nici de site nu prea m-am mai ocupat), dar daca pot sa va ajut cu ceva, va voi ajuta.