Reply To: A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc

#52285
Giani
Member

@Zibling wrote:

Ce nu inteleg eu… la o echipa atat de mica, o galerie si mai mica, forumisti putini… chiar avem nevoie de 3 locatii virtuale pt a putea comunica ??? Adica si forumul gazduit de Cazimir, si grupul de pe Yahoo! si noul portal al asociatiei.

Grupul Yahoo este o chestiune provizorie, in vederea diseminarii acelor informatii care nu pot fi incluse pe site. Astfel, daca siteul va fi conceput de o asemenea maniera incat sa poata gazdui materialele foto si video, precum si documentele asociatiei (intro sectiune restrictionata, pe baza de membership, ca sa nu trezim ca ne apar pozele prin cine stie ce dubiosenie de site), voi inchide grupul fara nicio problema, ma costa doar un click.

Ce as propune pentru punctul 3, continutul siteului: o sectiune publica, cu un design atractiv, in care sa fie prezentate ultimele stiri privind actiunile galeriei. De asemenea, aceasta sectiune sa dispuna si de un “guestbook”. Apoi o sectiune privata “silver”, in care utilizatorii inregistrati sa poata vizualiza materialele foto si video apartinand asociatiei. Pentru a preveni piratarea, se impune ca toate aceste materiale sa fie marcate ca apartinand ASSSB. Si, in fine, pentru documentele asociatiei, un membership “gold”, care sa beneficieze de drepturile membrilor neinregistrati si ale celor “silver”, si in plus sa aiba acces la aceste documente. Se impune conditionarea calitatii de mebru “gold” de posesia legitimatiei de membru ASSSB (de exemplu, la inregistrare sa ofere datele personale existente in baza de date a asociatiei si numarul de legitimatie, ex. Apostol Dumitru-Giani, **.**.1971, adresa, MF 0000x), date care sa parvina strict administratorului de site. In ce priveste forumul, un link catre http://www.sportulstudentesc.com/forum ar trebui sa fie suficient, pentru a nu interfera cu activitatea lui Cazimir.

Tot pentru evitarea acestor interferente, ar fi de dorit o departajare clara a continutului celor doua siteuri: cel curent sa fie dedicat clubului, ca si in momentul de fata, iar cel al asociatiei sa cuprinda numai si numai informatii privind activitatea suporterilor. Daca siteul asssb.ro va cuprinde si acele materiale gazduite momentan de grupul yahoo, voi proceda imediat la inchiderea acestuia, pentru a nu imprastia activitatea noatra pe trei siteuri; si doua sunt prea multe avand in vedere numarul nostru.