Reply To: Informatii despre site

Home Forums Online Support Pagina pe Internet / Website related Informatii despre site Reply To: Informatii despre site

07Ex
Keymaster

Pentru sezonul 2003/2004 m-am gandit ca ar fi bine sa modific concursul de pronosticuri si eventual sa avem un concurs automat. Initial, in ’97 cand am inceput concursul nu aveam mai mult de 5-10 participanti la concurs, si era destul de usor sa modific pronosticurile de mana. Acum insa, cand sunt atatia care pronosticheaza in fiecare saptamana, imi este din ce in ce mai greu sa modific pagina cu pronosticuri in fiecare saptamana.
M-am uitat pe site-ul oficial al Stelei si am vazut ca ei au un concurs de pronosticuri automat, unde fiecare suporter mai intai se inscrie pe site, pe urma fiecare suporter pune pronosticurile pe site si cred ca folosind Java pronosticurile sunt inscrise in concurs.
Stie cineva din voi daca se poate obtine un program Java sau ceva similar care sa putem sa-l folosim pe site pentru concursul de pronosticuri? Eventual un program care se poate d/l de pe internet?