Reply To: 15.03.2003 FC National – Sportul Studentesc 5-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 15.03.2003 FC National – Sportul Studentesc 5-1(1-1) Reply To: 15.03.2003 FC National – Sportul Studentesc 5-1(1-1)

#52586
Anonymous
Member

Am pornit meciul cu handicap in urma lipsei de reactie a lui Stancioiu in secunda 40 la centrarea lui Caramarin. Echipa revine apoi puternic si pune stapanire pe joc reusind egalarea prin Dinita dupa o cursa fulminanta pe stanga a lui Paduret in minutul 31. Dupa gol continuam sa jucam excelent iar Nationalul incepe sa joace dur, la intimidare. Arbitrul ii iarta pe Mitrovici si Coman de eliminare desi acestia lovesc si faulteaza cat pentru 2 meciuri. Mazilu este imbrancit in careu de acelasi Coman si tot el rateaza in startul reprizei a doua o mare ocazie la poarta lui Vintila. Jucam bine in primele 10 minute ale reprizei a doua dar in minutul 55, la o deschidere a lui Caramarin pe partea stanga Curt reia cu capul la coltul lung mingea loveste bara laterala, Stancioiu se repede spre ia si o trimite cu bratul in plasa. Cerul cade peste noi si peste echipa. Jocul se intoarce cu 180 de grade iar peste 10 minute de joc echilibrat Caramarin suteaza de la 30 de metri Stancioiu respinge in lateral iar Sergiu Radu venit din spate reia in poarta. Ai nostri renunta la joc jucand fara sa mai gandeasca iar dezastrul continua cu echipa noastra hipnotizata iar a lor in culmea norocului ca-l au in teren pe fostul nostru jucator Caramarin care a jucat de nota 10 (zece). Acesta reuseste in minutul 77 un gol superb de la 26 de metri peste un Stancioiu iesit la plimbare in marginea careului de 6 metri. Peste 2 minute tot Caramarin executa excelent un corner si nemarcat ca lumea Iacob il executa pe spectatorul Stancioiu. Deci retineti: Caramarin a facut 4 faze de gol si a dat unul. Incredibil. Trebuie sa remarcam insa ca dupa 2-1 echipa noastra a reprezentat ca prestatie si ambitie doar 10% din ce jucase pana atunci. Practic Nationalul au jucat cam singuri, ai nostri jucand cu caciula trasa pe ochi ultimele 30 de minute. Nu stiu cum s-ar fi desfasurat jocul daca Nationalul ar fi ramas in 9 sau 10 oameni in minutul 45 cum ar fi fost normal. Sau daca arbitrul ne acorda 11m in minutul 52 la faultul asupra lui Mazilu. Sau daca Stancioiu era cat de cat inspirat si nu constituia al 12 jucator al Nationalului.
Nu pot sa cred cam pierdut un meci in care prin minutul 50 dominam clar Nationalul care se apara la 1-1 cu disperare. Nu pot sa cred!!!
Asta in conditiile in care Sportul juca cu mut mai bine ca in meciul cu Gloria iar Nationalul avea totusi o prestatie buna.