Reply To: 15.03.2003 FC National – Sportul Studentesc 5-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2002-2003 Season – Divizia A 15.03.2003 FC National – Sportul Studentesc 5-1(1-1) Reply To: 15.03.2003 FC National – Sportul Studentesc 5-1(1-1)

#52588
Anonymous
Member

CE MAI POATE FI SPUS???? NIMIC!!! LIPSA DE JUCATORI CU EXPERIENTA SE GACE SIMTITA!!! CAND AM SPUS ANUL TRECUT CA NE TREBUIE PORTAR, SI CA PRUNEA E LIBER ATI RAS!!! DACA IL AVEAM PE PRUNEA ERAM PE LOCUL 2!!! DACA NU BATEM UTA SUNTEM IN b!!!!!!!!
DE SIMAN NU MAI ZIC NIMIC!!! DUMINICA SEARA A PARUT UN EXTRATERESTRU PARASUTAT! AVEM ATATIA FOSTI JUCATORI DE CE NU PUNEM UNUL PRESEDINTE EXECUTIV????? UNUL SA AIBA CAPACITATE DE EXPRIMARE SA FIE BATAIOS IN INTERVENTII!!!!! SI EU SAU ORICARE DINTRE NOI ERAM MAI BUNI CA SIMAN! TREBUIE UN SOC LA ECHIPA!!!!! APROPO CE MAI FACE M MARIAN??? CRED CA TREBUIE SI UN ALT ANTRENOR!!!!!! DAR IN AFARA DE M MARIAN PE DEGEABA NU VINE NIMENI!!! APROPO S-AU PLATIT RESTANTELE!!! PUN PARIU CA IN BAZA AMICITIEI LUI MAC POPESCU NU VOM PUNE MARI PROBLEME RAPIDULUI???????? REPET MECIUL CU UTA E DECISIV: BATEM MAI AVEM SANSE, NU SUNTEM IN B, NE PUTEM RETRAGE DIN CAMPIONAT, OBIECTIVUL DEVINE BAREMUL PE CARE CRED CA IN LIPSA UNEI VICTORII CU UTA E GREU DE CREZUT CA-L VOM MAI INDEPLINI!!!!!!!