Home › Forums › Archive › Sezon 2002-2003 Season – Divizia A › 22.03.2003 Sportul Studentesc – UT Arad 0-0 › Reply To: 22.03.2003 Sportul Studentesc – UT Arad 0-0
Cine este acum antrenor la Sportul? Pacat ca Mazilu&Co. nu confirma! Nimic nu este mai enervant, din punctul de vedere al unui suporter, decat un atacant inconstant! Sper totusi ca Sportul sa treaca cu bine peste aceste vremuri “negre”.
Ptr. cei de la Corvinul: stati linistiti! nu va agitati! Va bate Sportul sau UTA de va “canta apa in cap”, de se ajunge la situatia unui baraj. Nu am nimic cu Corvinul, respecte, dar, din punctul meu de vedere, nu aveti sanse de promovare la baraj! Diferenta dintre div. A si B este foarte mare!
Am impresia ca Sportul nu “joaca”, adica nu au interes, vointa. Poate ma insel. De exemplu, UTA in meciul (de azi) cu Otelu, au “mancat jar”.
Intr-adevar, Andone a facut o greseala mergand la Dinamo. Sunt de acord cu cel ce a spus ca dinamovistii nu au valoare. Apoi, am impresia ca nu s-a umblat la lot, nu s-au adus jucatori ptr. ca Sportul sa nu aiba probleme. Ma insel? Probabil nu sunt bani!
Forza UTA!!!
> adevaratele legende!
Forza Sportul!!!