Reply To: Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii Reply To: Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Tavi
Member

eu nu fac o tragedie din asta dar cineva ar trebui sa ia atitudine … frf se aude? … nu cred! cu gioarse de oameni ca cei din conducerea forurilor de “specilitate” din tara noastra nu se va face nimic … vom primi despagubiri de la UEFA sa se mai faca o casa a fotbalului, o liga ceva poate un nou hotel … cativa hoti de arbitri romani vor merge pe niste liste UEFA si ne vor face de ras pe cine stie unde … iar mafia forbalului condusa de un scandinav (sic!) va inflori … iar reprezentantii nostri nu vor face decat sa intre in aceasta mare cardasie! Rusine!

Cand i-am vazut pe cei din teren am fost mandru ca sunt roman … dar din pacate viata dureaza mai mult de 90 de minute si in afara stadionului ne reprezinta altii care ma fac sa ma gandesc la aia care mananca lebede ………..

Trist dar adevarat! e trist ca in loc sa fluture in piata Universitatii drapelul tarii mele trebuie pus la naftalina in fundul unui sertar …

… si asta in mileniul al treilea, anul 4, luna septembrie, ziua 11!