Reply To: Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii Reply To: Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii

#52904
Giani
Member

Tata, nu ati avut in viata voastra leagturi profesionale cu japonezii. Eu da. Sunt niste adevarati, au o manie teribila de a face totul sa iasa OK; niste perfectionisti fanatici. Sub o politete care te lasa dezarmat, se ascund niste masinarii complexe, capabile de a gasi orice chichita, orice defect, orice amanunt maruntel care nu merge. Intr-un cuvant: sunt o natie teribila. Parerea exagerat de buna pe care o au despre ei, de natiune superioara altora, care le-a dat atatea dureri de cap de-a lungul istoriei, este insa pe deplin justificata. Desi nu a parut ca ar fi jucat extraordinar, japonezii au facut-o foarte bine si la cote maxime, si sunt covins ca au studiat mai multe jocuri ale tricolorilor, desi era un amical. Si au gasit solutiile optime de a ne contracara jocul.

Cat despre Norvegia, nioste schiori penibili, care in jocul de fotbal mizeaza pe un singur argument: bunavointa mafiotilor cu fluier, plus prietenia cu Porcusson, suedezul ala de kkt care se zice ca ar conduce mUiEFA. Deja imi permit sa pun si un pronostic: Spania – Norvegia 7-0 la Madrid si 3-0 la Oslo. Cu Crarew eliminat in minutul 2 pentru hent in careul advers, actiune a la Manodona.