Reply To: 25.10.2008 Delta Tulcea – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 25.10.2008 Delta Tulcea – Sportul Studentesc 1-0(1-0) Reply To: 25.10.2008 Delta Tulcea – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

#52959
dragos
Member

@Zibling wrote:

La Tulcea am facut deplasarea 3 oameni – eu, ultrasro si sircos. Din pacate, excursia a fost buna, insa echipa sustinuta a fost slaba.

Ce pot nota cu plus la echipa noastra: portarul Samoila (ne-a scapat de un scor care putea fi 4-0 pt gazde dupa niste suturi foarte bun ale tulcenilor respinse), Nicola (a sutat puternic spre vinclu, de unde a scos portarul advers, la inceputul reprizei secunde, si a mai irosit unul din cele 2 suturi consecutive ale echipei in min. 3 al primei reprize) si culmea – Beta (care s-a achitat in mare parte de datoria de fundas dreapta, mai ales in prima repriza).

Ce pot nota cu minus: restul echipei, si in principal: Liviu Rusu (jalon pt atacantii adversi), Lungu (a jucat pe o pozitie noua, de mijlocas ofensiv, datorita proastei inspiratii a antrenorului Falub) si Curelea (de doua ori a fost fata in fata cu portarul advers si a sutat pasat spre acesta).

In rest stiti cum este reclama: deplasare la Tulcea 50 RON, bilet acces la meci – 5 RON, o excursie cu prietenii – nepretuita! 8)

cam putine ocazii pentru a emite pretentii…pacat !!!
nu meritam sa fim fruntasi; jucatorii s-au obisnuit cu statutul de jucatori mediocrii.
suntem aproape de zona rosie a clasamentului….
PS: macar excursiile cu prietenii sa merite, daca scopul excursiei (de a vedea o victorie a echipei) nu se mai realizeaza.