Home › Forums › Archive › Sezon 2008-2009 Season – Liga II › 25.10.2008 Delta Tulcea – Sportul Studentesc 1-0(1-0) › Reply To: 25.10.2008 Delta Tulcea – Sportul Studentesc 1-0(1-0)
Sa fim seriosi ! Echipa nu joaca constant de cand a fost surghinuita in liga 2 de ‘tovarasi’.
Ca nu vrea sa promoveze mi se pare exagerat. Mai degraba nu are puterea sa o faca …fiindca nu este lasata in pace.In lipsa unui lot echilibrat valoric, fluctuatia de forma este chiar de inteles cateodata desi eu unul uit mereu de asta si sper in miracole si bucurii. Siman este primul interesat sa ajunga inapoi in liga ca sa poata vinde convenabil tinere talente.Vrea sa o faca cu investitii cat mai mici insa.
Cu tot respectul domnule Badescu ,tatal dumneavoastra nu a fost unul dintre antrenorii de tinut minte in istoria echipei noastre .Nu pentru ca ar fi fost un antrenor prost ci mai ales pentru ca a fost un antrenor mediocru care parca nu a inteles fenomenul fotbalistic de la noi din tara .Imi pare sincer rau ca aventura europeana a dansului s-a terminat rau si pentru echipa si pentru C.V-ul sau.(dadea bine o promovare in prima liga din primul an de antrenorat in Europa)
Avem nevoie de plus valoare si rezultate caci in rest…amenintari cu dezvaluiri socante ar fi mai bine sa le faceti la OTV .Aici este un forum al caror membri nu pot fi asa usor manipulati.Iar daca au ceva de spus ,spun si gata .
Altfel sa auzim de bine si salutari de la Agigea domnule Aaron!!!(a-ti remarcat cati romani nu mai au nume romanesti in ultima vreme?)
P.S. Va multumesc pentru sinceritate domnule Aaron Badescu .Lipsa cunostintelor despre limba romana este de inteles desi nici asta nu face cinste tatalui dumneavoastra